Durata: 43 min
Cosmin Dragomir vorbește, credem noi, ca nimeni altul despre mâncare și despre valențele ei culturale, despre ce ne bucură, ce ne pune pe gânduri și ce nu ar trebui să stârnească patimi naționale în farfuriile noastre.
Vă invităm să urmăriți, în al treilea episod din noul sezon al podcastului Editurii Litera, #CuVoceTare, conversația pe care jurnalistul culinar, autor al volumului Curatorul de zacuscă și co-autor, alături de Adriana Sohodoleanu, al proiectului editorial Dulce Românie, a avut-o cu Ioana Bâldea Constantinescu despre ce e tradițional, ce e festiv, ce invită la creativitate și ce ar trebui să știm mai bine despre bucătăria românească. O discuție relaxată, amuza(n)tă și avizată despre sarmale, cozonaci, Netflix și felurite zaharicale.
Publicat de: Editura Litera
Creează-ți un cont gratuit chiar aici.
Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.
Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.
Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.