Audiobook
Coperta “Un viitor pe care il putem iubi. O carte inspirata de conversatiile dintre Dalai Lama & Greta Thunberg. Cum putem inversa criza climatica folosindu-ne puterea inimii si a mintii”

Un viitor pe care il putem iubi. O carte inspirata de conversatiile dintre Dalai Lama & Greta Thunberg. Cum putem inversa criza climatica folosindu-ne puterea inimii si a mintii

Durata: 9h 57m

ISBN: 978-606-38-0856-2 În ianuarie 2021, când Dalai Lama și Greta Thunberg s-au întâlnit pentru prima dată în mediul online și au discutat, milioane de oameni din întreaga lume au reacționat pozitiv. „Este încurajator să vezi cum ai deschis ochii lumii întregi în legătură cu nevoia urgentă de a ne proteja planeta, singura noastră casă”, i-a scris Dalai Lama Gretei înainte de întâlnirea lor. "Un viitor pe care îl putem iubi" împărtășește cuvintele acestor două mari personalități, care fac parte din generații diferite, aducându-le în dialog cu pionieri în domeniul climatic – oameni de știință, activiști și lideri spirituali – pentru a începe o conversație care să schimbe lumea. Astfel, cititorii pornesc într-o călătorie în patru părți în direcția speranței active manifestate în fața crizei climatice: de la noțiunile privind schimbările climatice până la voința necesară și acțiunile pe care le putem întreprinde în acest scop. Preț: 54.90 LEI (promoțional inclus în abonamentul tău)
Publicat de: Editura NICULESCU

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.