Ebook
Coperta “Adevărul despre COVID-19. Deconspirarea a ceea ce sunt în realitate Marea Resetare, lockdown-urile, certificatele verzi și Noua Normalitate”

Adevărul despre COVID-19. Deconspirarea a ceea ce sunt în realitate Marea Resetare, lockdown-urile, certificatele verzi și Noua Normalitate

Nr. pagini: 291

Putem prelua controlul asupra sănătății noastre și, împreună, avem puterea să ne unim și să luptăm pentru sănătatea, democrația și libertatea noastră. Acum este timpul pentru o trezire globală. Aceasta este lupta vieții noastre. Încă de la începutul anului 2020, am experimentat cu toții o serie de evenimente catastrofale: o pandemie globală cauzată de ceea ce pare a fi un virus creat în laborator, lockdown-uri la nivel internațional, închiderea granițelor, falimentarea la scară largă a afacerilor, colaps economic, somaj masiv și o îngrădire fără precedent a drepturilor și libertăților civile – totul în numele păstrării în siguranță a oamenilor prin închiderea acestora în propriile lor case. Trăim într-o lume care este din ce în ce mai guvernată nu de sistemele și instituțiile noastre democratice, ci de ordonanțe de sănătate impuse de politicieni care guvernează astfel prin insuflarea fricii și a panicii. În această carte, dr. Mercola și Ronnie Cummins dezvăluie fapte concrete, dovezi bine documentate și concluzii logice și de bun simț din care enumerăm doar câteva: • Virusul SARS-CoV-2 a fost, într-adevăr, conceput și aparent scăpat printr-o neglijență dintr-un laborator din Wuhan, China; • Pandemia globală a fost de mult timp anticipată de elitele globaliste care au folosit-o pentru a-și facilita și oculta cel mai mare transfer de bogăție din istoria omenirii; • Testarea de tip RT-PCR, numărul de cazuri, decesele și datele privind siguranța și eficacitatea noilor vaccinuri sunt nu doar denaturate ci și manipulate la scară largă; • Deși se știe că obezitatea, diabetul și bolile de inimă înrăutățesc efectele COVID-19, industria junk-food își continuă nestingherită agenda în detrimentul sănătății publice; • Atât tratamentele eficiente cât și modalitățile de prevenție simple, sigure și ieftine pentru COVID-19 au fost cenzurate și suprimate cu scopul de a facilita acceptarea vaccinului de către populație; • Eficiența vaccinurilor a fost extrem de exagerată și întrebările majore privind siguranța lor au rămas fără răspuns.
Publicat de: IN EXTENSO

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.