Ebook
Coperta “Alimentația și sănătatea copilului”

Alimentația și sănătatea copilului

Publicat de: Sian Books

Nr. pagini: 196

Cum să creștem copii sănătoși

 

Părinții vor descoperi care este alimentația ideală pentru copiii lor și vor învăța să le pregătească mâncăruri delicioase și sănătoase.

 

Elena Pridie pornește de la două idei esențiale pentru orice părinte:

1.      Copiii sunt comoara noastră. 

2.      Oferindu-le copiilor noștri o alimentație sănătoasă, încă de la naștere, le garantăm cel mai bun start în viață.

Cerealele, legumele, fructele, leguminoasele, nucile și semințele constituie alimente excelente pentru copii. Bogate în glucide complexe, proteine, fibre, vitamine și substanțe minerale, ele constituie temelia pentru obiceiuri alimentare care le vor influența benefic sănătatea pe tot parcursul vieții.

Care este impactul pozitiv al unei diete sănătoase? Copiii noștri vor fi feriți în viitor de multe dintre bolile care ne afectează pe noi astăzi, vor avea o greutate corporală ideală și se vor bucura de realizări în toate domeniile vieții.

 

Cartea cuprinde:

  • O prefață semnată de Dr. Magdalena Ionescu, medic specialist pediatrie și neonatologie
  • 4 capitole dedicate impactului alimentației asupra sănătății și cunoștințelor de nutriție esențiale pentru părinți și copii
  • Un capitol dedicat alimentației copilului pe grupe de vârstă, de la naștere până la adolescență și tinerețe, cu sfaturi și idei de meniuri
  • Un capitol special despre creșterea și îngrijirea sugarului și a copilului mic
  • Cel mai amplu capitol, cel dedicat rețetelor propriu-zise - mâncăruri din cereale, fructe, nuci, legume și leguminoase, precum supele, pateurile, pastele, chifteluțele, tocănițele, cât mai creative și pline de culoare. Nu  lipsesc nici deserturile și băuturile.

 

„De real ajutor este ultima parte a cărții, care cuprinde o sumedenie de rețete vegetariene - rețete care pot fi utilizate și de cei care mănâncă produse de origine animală ca alternativă sau ca o completare (garnituri, mese doar vegetariene etc.)”- PrWave (http://www.prwave.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=59022&Itemid=95)

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.