Ebook
Coperta “Biblia Investițiilor În Criptomonede”

Biblia Investițiilor În Criptomonede

Nr. pagini: 103

Criptomonede, Bitcoin, ICO, blockchain, minerit...

Când auzeau aceste cuvinte cu doar câțiva ani în urmă, oamenii obișnuiau să spună: este o înșelătorie, o bulă financiară. Nu are rost să investești, prețul este prea mic. Nici o țară nu va recunoaște vreodată criptomoneda. Este o schemă piramidală evidentă. Este un fel de distracție pentru tocilari. Până de curând, criptomoneda a fost văzută ca un fel de distracție pentru o mână de oameni care au cumpărat și vândut ceva și au crezut că o nouă monedă va da lovitura într-o zi!
Nu e serios, se va prăbuși în câțiva ani.

Cu siguranță ați fost printre acei oameni care nu au luat Bitcoin și criptomoneda în serios, dar evenimentele actuale fac să tacă chiar și pe cei mai mari sceptici.

Prețul actual al bitcoinului este de 43.644 de dolari*. Prețul celei mai populare criptomonede depășește în mod repetat toate recordurile. Capitalizarea este de aproximativ 720 de miliarde de dolari. Recunoașterea mondială.
Cele mai mari economii ale lumii - India și Japonia - au recunoscut Bitcoin ca monedă oficială. Autoritățile americane au recunoscut criptomoneda ca activă.
Și acesta e doar începutul.
Mineritul la scară industrială. Piața criptomonedelor se schimbă extrem de rapid și este aproape imposibil să monitorizezi situația și să iei deciziile corecte pe cont propriu.
Cei mai mulți oameni nu au experiența adecvată, timpul și banii pentru asta.

Cartea mea oferă informații de bază, dar destul de extinse pentru acei oameni care nu sunt visători, dar doresc să construiască o afacere profitabilă pe termen lung într-una dintre zonele de criptomonede: de la minerit la investiții.

Deci, această carte nu este despre: Modalități ilegale de a face bani.
Laudă criptomonedei și îndemn să investiți în ea ultimul ban. Tehnici de fraudă și de a face bani rapid. Teorie plictisitoare și inutilă. Modalități de a câștiga milioane fără investiții și riscuri.

Această carte vă va ajuta să aflați următoarele:
- ce mod de a face bani pe piața criptomonedelor vi se potrivește cel mai bine.
- De unde să începeți dacă aveți doar 500 de dolari.
- Ce informații despre criptomonedă ascund experții (Dați ochelarii roz jos!).
- Să elaborați o strategie personală, să vă configurați propria afacere cu criptomonede și să câștigați primii 3.000-10.000 de dolari încă din 2021.

Eu pot garanta, de asemenea, că:
- veți putea înțelege tendința principală de astăzi a monedei, chiar dacă nu aveți nici o idee despre economie, finanțe și tehnologie.
- Înțelegeți dacă doriți cu adevărat să investiți în criptomonede (poate că acest tip de afacere nu vi se potrivește deloc și vă veți economisi timpul).
- Învățați să verificați riscurile și să nu investiți în prima monedă disponibilă.

Având în vedere experiența mea, protejați-vă de posibile eșecuri și risipa de bani, care se va întâmpla în mod inevitabil, dacă investiți orbește.
Așadar, scopul meu este destul de simplu: să vă ajut să vă configurați și să dezvoltați afaceri într-unul dintre domeniile criptomonedelor. Aflați 7 strategii de investiții în criptomonede + 2 strategii perfecte astăzi!


Publicat de: Tektime

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.