Ebook
Coperta “Cesar Cascabel”

Cesar Cascabel

Nr. pagini: 314

Personajele sunt o familie de saltimbanci francezi stabiliți în S.U.A. de peste 20 de ani. Ei hotărăsc să se întoarcă în țara natală, traversând Atlanticul. Însă până să ajungă în New York pentru a lua un pachebot, le sunt furați banii de călătorie. Neavând cum să mai treacă oceanul, ei se întorc și hotărăsc să traverseze Strâmtoarea Bering iarna, când aceasta este înghețată, ajungând apoi în Rusia.

La granița între Alaska și Canada, ei salvează un om ce fusese jefuit și rănit de o bandă de hoți. Ei află că bărbatul nu era un simplu călător, ci contele Narkin, un important om politic rus ce scăpase din exilul țarului. Contele dorea să reintre în Rusia sub acoperire pentru a nu fi arestat și chiar executat.

Familia trece cu bine Strâmtoarea Bering după ce este pe cale de a se scufunda în apa înghețată la o fragmentare a gheții, fiind capturată de un trib. Ajunși în Rusia, ei sunt urmăriți de aceeași bandă care îl atacase pe conte la granița cu Alaska.

Criminalii aveau de gând să-i omoare pe saltimbanci și să-l captureze pe conte, care era un om foarte bogat, pentru a-l șantaja, cerându-i o sumă mare de bani pentru a nu-l preda poliției rusești. Însă César Cascabel, capul familiei de saltimbanci, își dă seama de aranjament și anunță poliția. Hoții sunt prinși, iar într-un final toți ajung înapoi în Franța.


Publicat de: Aldo Press

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.