Ebook
Coperta “Iubire fara masca”

Iubire fara masca

Nr. pagini: 252

SERIA „ZURBAGIII DIN HAVISHAM”
În primul roman al acestei noi serii, Lorraine Heath îi prezintă pe zurbagiii din Havisham – trei derbedei atrăgători sortiți să-și piardă inima pentru totdeauna...

După șase sezoane lipsite de succes, domnișoara Minerva Dodger alege condiția de fată bătrână în defavoarea vânătorilor de avere. Dar, mulțumită clubului Nightingale, are ocazia să se bucure de o noapte de plăceri. În acel stabiliment renumit, doamnele poartă măști înainte de a coborî să își aleagă un iubit. Ducele de Ashebury cel diabolic de chipeș este mai mult decât dornic să satisfacă dorințele misterioasei lady – și o atrage pe Minerva într-o superbă aventură ce devine din ce în ce mai intimă.
Un bărbat cu remarcabile talente, Ashebury își dă seama curând că partenera lui de plăceri este neconformista domnișoară Dodger. Intrigat de istețimea și de îndrăzneala ei, își pune în minte s-o curteze la modul serios. Cu toate acestea, Minerva refuză să aibă încredere în el. Cum să facă atunci curte unei femei pe care deja o sedusese? Și cum să dovedească faptul că pasiunea dezlănțuită în întuneric este doar începutul unei vieți întregi de plăceri…?


Publicat de: Editura Litera

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.