Ebook
Coperta “Jurnalul unui adolescent timid”

Jurnalul unui adolescent timid

Publicat de: Trei

Nr. pagini: 153

#1 New York Times Bestseller

Să stai pe margine poate fi un avantaj. Dar vine o vreme când trebuie să intri în ring.

Primul an de liceu e cel mai greu. Îți faci noi prieteni, te îndrăgostești cu adevărat, nu te mai înțelegi deloc cu părinții. Să crești mare e mai complicat decât ți ai imaginat vreodată.

Jurnalul unui adolescent timid a făcut senzație la apariție, dobândind statutul de carte cult, vânată asiduu de adolescenți.“ – The New York Times

Intră în lumea lui!

Aflat în pragul adolescenței, Charlie se hotărăște să-și povestească viața unui prieten imaginar, căruia îi trimite o serie de scrisori intime.

Prins între dorința de a și trăi viața și tendința de a fugi de ea, Charlie, se trezește obligat să exploreze un teritoriu până acum necunoscut. Acela al primelor întâlniri și al casetelor cu compilații, al problemelor de familie și al prietenilor adevărați. Și caută neîncetat „melodia perfectă“ a unei „călătorii perfecte“ în care „să se simtă infinit“.

„O poveste despre trecerea de la copilărie la adolescență în tradiția celebrului De veghe în lanul de secară. Reflecțiile lui Charlie asupra vieții, dragostei și prieteniei sunt profunde și înduioșătoare, iar vocea narativă are o muzicalitate aparte.“ – USA Today

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.