Loading...
Ebook
Coperta “Poate ar fi bine sa discuti cu cineva”

Poate ar fi bine sa discuti cu cineva

Publicat de: Editura Litera

Nr. pagini: 608

Dorinda era aproape mereu de acord cu sora ei, pe care o admira foarte mult, deoarece era isteaţă şi avea un minunat păr blond. La rândul ei, Dinah o admira pe Dorinda foarte mult, pentru că era curajoasă şi avea un prea frumos păr negru.
Înainte de a pleca la război, maiorul Palfrey își sfătuiește fetele, pe Dinah și pe Dorinda, să se poarte frumos în lipsa lui. Dar cele două surori nu sunt deloc convinse că pot face asta. Există o probabilitate foarte mare să nu fim cuminți, oricât de mult ne am strădui să fim, recunoaște Dinah. Prin urmare, cele doua năzdrăvane ajung să convingă un judecător că deciziile trebuie schimbate la fel de des ca șosetele, să pună la cale o evadare de la zoo și - în compania unei pume aurii și a unui șoim argintiu - să pornească la drum, să-și salveze tatăl din mâinile tiranului care a pus stăpânire pe Bombardia. Scrisă în plină desfășurare a celui de-Al Doilea Război Mondial, această poveste plină de aventuri amuzante și antrenante dezvăluie adevăruri cât se poate de serioase și de dure; până la urmă, așa cum declară puma, viața fără libertate este un lucru tare, tare jalnic!
Încântătoarea fantezie a lui Eric Linklater trebuie pusă alături de Alice în Țara Minunilor, de Cartea junglei și de Vântul prin sălcii, cu care împarte aceeași atmosferă magică.
Saturday Review
Share TMedalia Carnegie este cea mai importantă distincţie britanică a literaturii pentru copii și adolescenți și unul dintre cele mai prestigioase premii literare din lume.

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit 7 zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.

Mockups din aplicația Voxa.