Ebook
Coperta “Și tu poți fi Supernanny 1”

Și tu poți fi Supernanny 1

Nr. pagini: 367

Irina Petrea a scris o carte pentru toți cei care doresc să înțeleagă mai bine relațiile dintre părinți și copii. Fie că vrei să îți înțelegi mai bine propria copilărie, fie că te pregătești să ai un copil, fie că ești deja părinte această carte îți oferă strategii simple pentru probleme ce-ți par dificile. Plin de sfaturi, soluții și exemple, acest volum este rezultatul unei bogate experiențe de lucru cu copiii și părinții și a fost scris din dorința de a aduce mai multă armonie în viața tuturor.

„Nu e o carte pentru minte, ci una pentru suflet. Cred cu toată convingerea că fiecare dintre noi este rezultatul propriei copilării...“ – Irina Petrea

Când a acceptat să devină Supernanny ؘ– guvernanta ideală, în reality show-ul omonim difuzat de Prima TV, pentru Irina Petrea cel mai mult a cântărit dorința de a veni în sprijinul copiilor și al părinților. Cu toții știm că o relație defectuoasă între părinte și copil, le amărăște și, de multe ori, chiar otrăvește viața, pe moment, dar și pe termen lung, în loc să aducă, de ambele părți, bucurie, dragoste, împlinire și mulțumire, așa cum ar trebui. De aceea, această carte nu trebuie să lipsească din casa nimănui care crede că educația se face din inimă.


Publicat de: Trei

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.