Ebook
Coperta “Enzima miracol. Cum să ajungi sănătos la 100 de ani”

Enzima miracol. Cum să ajungi sănătos la 100 de ani

Nr. pagini: 143

Enzimele sunt cheia sănătății tale. Află de ce!

„Un mega-bestseller în țara de origine a autorului, Japonia, cartea de față prezintă teoria lui privind enzima sursă. În esență, el identifică o enzimă precursoare pe care organismul o transformă în enzimele specifice necesare pentru a susține, menține sau repara corpul și funcțiile sale. Adevăratul mesaj al cărții este: stilul de viață este fundamental pentru sănătate.“ – Publisher’s Weekly

Dr. Shinya, gastroenterolog de renume mondial, și-a petrecut viața efectuând cercetări empirice pe subiectul digestiei umane. A produs o revoluție în medicină descoperind enzima fundamentală miraculoasă. În cartea de față autorul ne explică pe larg cum funcționează enzimele și cum sunt acestea afectate ca urmare a unui stil de viață necorespunzător.

Ne este perfect la îndemână să fim plini de viață și sănătoși, de îndată ce înțelegem care este cheia codului vieții, și anume, factorul enzimatic.

Citind cartea de față, vei afla:

Cum să arăți mai tânăr și să întârzii îmbătrânireaCum să-ți întărești sistemul natural de apărare al organismuluiCum să ajungi sănătos la 100 de aniConcepții greșite legate de multe tendințe alimentareDe ce consumul de lactate poate provoca osteoporozăRelația inseparabilă dintre corpul omenesc și pământCum activează dragostea sistemul imunitar.

Urmând recomandările doctorului Shinya vom scădea în greutate, vom fi în formă, vom economisi bani și ne vom bucura de o viață îndelungată și sănătoasă.


Publicat de: Lifestyle Publishing

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.