Ebook
Coperta “Cum Să Îngrijești Un Iepure De Companie”

Cum Să Îngrijești Un Iepure De Companie

Nr. pagini: 36

Iepurii sunt al treilea cel mai popular animal de companie din Occident și câștigă popularitate și în restul lumii. Această carte își propune să sfătuiască potențialii proprietari despre cum să aleagă, să cumpere și să aibă grijă de un iepure ca și animal de companie.Se spune, și am găsit a fi adevărat, că iepurii sunt aproximativ la fel de inteligenți ca și un câine sau o pisică obișnuită. Trăiesc aproximativ aceeași număr de ani dar au mai puține cerințe și sunt mai ușor de hrănit. De fapt chiar sunt ideali pentru oamenii care nu pot ieși mult din casă sau nu vor să țină carne frigider sau chiar în locuința, deoarece iepurii sunt 100% vegetarieni!
Dacă nu știi multe despre iepuri, se poate trece cu vederea ideea ca un iepure e doar un iepure. De fapt sunt peste 370 de clase de iepuri în concordanță cu organizațiile de iepuri din SUA și UK și provin din 70 de țări diferite, așadar există o mulțime de posibilități când vine vorba de mărime și culoare. Nu doar atâta, dar crescătorii îți vor spune că fiecare iepure are propria personalitate distinctiva, asemenea câinilor sau pisicilor. Cu toate astea, în general putem spune că iepurii sunt docili, calmi și prietenoși, așa că nu apreciază joaca sau manipularea aspră.
Iepurii sunt de asemenea al treilea cel mai popular animal de companie din UK și al patrulea în SUA, dar al treilea cel mai popular în toate grupele de vârsta de la doisprezece ani în sus, așa că sunt o companie minunată.


Publicat de: Tektime

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit undefined zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.