The Dinner Year-Book

Nr. pagini: 901

Rated 4.7 stars out of 5
4.7 / 5

"The Dinner Year-Book" by Marion Harland is a book about American cooking. The book is dedicated to American recipes, kitchen tools, cleaning etiquette, and the right use of utensils. The author's aim was to write out, for seven days of four weeks in each month, a menu adapted, in all things, to the average American market; giving meats, fish, vegetables, and fruits in their season. Excerpt: "Celery Salad. 2 bunches of celery. 1 tablespoonful of salad oil. 4 tablespoonfuls of vinegar. 1 small teaspoonful fine sugar. Pepper and salt to taste. Wash and scrape the celery, lay in ice-cold water until dinner-time, when cut into inch-lengths, season, tossing all well up together, and serve in a salad bowl."
Publicat de: Good Press

Cum funcționează?

1

Iți creezi cont.

Creează-ți un cont gratuit chiar aici.

2

Descarci aplicația Voxa

Disponibilă pentru Android și iPhone de pe Google Play sau App Store.

3

Încerci gratuit 7 zile

Ai acces nelimitat la toate titlurile și întreaga experiență Voxa.

4

Asculți fără internet

Descarcă audiobook-urile preferate și bucură-te de ele chiar și când nu ai conexiune la internet.